Vad är en bal på slottet?

Nyduschad och fin!

Sov igenom hela tvättstugetiden, måste boka om. Tre timmars sömn blev det inatt så det är kanske inte så konstigt.

 

Jahopp, vad ska man hitta på för spännande idag då? Diska, skura badrummet, se på en film? Det händer just inte så mycket i livet nu... Tur att man har ett rikt fantasiliv!

 

Där på en dammig nattklubb i Conneticut, brottas jag och Marilyn Monroe i halvljummen havregrynsgröt. Och jag vinner... alltid!

 

Där på en ljus försommaräng i djupaste småland plockar jag och Curt Cobain nyutslagna maskrosor medan jag förklarar att livet gör ont men att veklingar som vi kan överleva.

 

Där på ett rökigt skumhak i Soho sjunger jag, Elvis och hans hemlige tvillingbror Tolvis serenader tills stjärnorna slocknar.

 

Där på en isbelagd alptopp i Chamonix sitter jag med Einstein och diskuterar rabarberkrämsrecept och andra relativa saker.

 

Där på ett fluffigt moln över Örkelljunga skuttar jag hand i hand med påven och vi undrar, var i ligger det syndiga i att leva loppan?!

 

 

 

För en timme sedan, medan jag stod i duschen och shamponerade in håret slog frågan ned som en bomb i skallen... Vad är egentligen en bal på slottet?


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits